Kde si srovnat nabídky online půjček v roce 2017

09.06. 2017 • Bankovní účty

Rok 2017 je pro oblast úběrů celkem zajímavý, jelikož v něm platí celá řada nových zákonných úprav a možností. A to hlavně za účelem ochrany spotřebitele. To znamená, že získat férovou půjčku je mnohem jednodušší, než v minulosti. Opomíjet ale nesmíme fakt, že stále je třeba dobře hledat, protože možností je více než dost. Proto doporučujeme si jednotlivé nabídky srovnat. Kde? Na takzvaných srovnávačích, kdy jedním z nich je web Jirkovapůjčka.cz. A proč navštívit právě ten? Jelikož vám může najít vše, co potřebujete.

Hledáte rychlost a jednoduchost?

Dostali jste se do finančních potíží a potřebujete peníze skutečně velmi rychle? Pokud ano, je daný porovnávač půjček jasnou volbou. Z jakého důvodu? Jelikož nabídne i takzvané mikropůjčky. Těch je na trhu celá řada, a pokud něco splňují, tak právě to, že peníze můžete mít do několika málo minut, s jistotou jednoduchého online vyřízení. Když si jednotlivé možnosti porovnáte, jistě vám jako jedna z dobrých variant vyjde Zaplo půjčka. Jde o poměrně známého poskytovatele, s dobrou a férovou nabídkou na trhu. Chcete znát hlavní charakteristiku? Tady je:

  • Možnost půjčit si až 20 000 Kč
  • Splatnost možno zvolit v termínu 7 – 30 kalendářních dní
  • Prodloužení půjčky je možné neomezeně, po dobu jednoho roku

Je vaším cílem výhodný úrok?

Pokud hledáte půjčku, u které budete mít jistotu výhodného úroku, potom vám srovnávače také mohou velmi dobře pomoci. A to opět ten výše zmíněný, kterým je Jirkovapůjčka.cz. Jeho unikátem je to, že se nezaměřuje nutně jenom na bankovní, nebo nebankovní segment. Zaměřuje se také na P2P půjčky, které jsou v dnešní době vyhlášené tím, že patří z hlediska výhodnosti mezi to nejlepší, co můžete na našem trhu získat. Jako příklad uveďme Zonky, což je velmi oblíbená platforma pro půjčování, která umožní dosáhnout na úrokovou sazbu, která začíná na hodnotě pouhých 3,99 procenta. V tuto chvíli jenom těžko naleznete výhodnější možnost a tak je jasné, že i proto byste měli daný srovnávač využít, abyste se dostali vždy k tomu nejlepšímu.

Máte v plánu pořídit si konkrétní věc?

Současné půjčky můžeme rozdělit do dvou hlavních kategorií. A to na neúčelové a také účelové. I když dominují ty první, mnohdy se mohou hodit právě ty druhé. Jak s ohledem na jednoduché získání, tak s ohledem na výhodnější sazby. Pokud potřebujete konkrétní věc pomocí půjčky financovat, je dobré srovnat si možnosti na trhu a zjistit, která vychází nejlépe. A to i s ohledem na to, co je možné pomocí půjček financovat. Dnes to může být skutečně bohatá řada věcí. Dominují především:

  • Auta a motocykly
  • Elektronika a výpočetní technika
  • Nábytek a vybavení bytu

Láká vás půjčka zdarma?

Když se ještě vrátíme k možnostem výhodných půjček, musíme říci, že na našem trhu není problém získat i půjčku zdarma. Najít ji na internetu nemusí být až tak snadné, proto je opět lepší využít porovnání. Díky němu lze natrefit třeba na úvěrový produkt, kterým je Fenix půjčka. Pokud je něčím unikátní, tak tím, že při splnění podmínek vám nejsou účtovány ani úroky, ani cokoliv jiného a tak i RPSN bude v nulové výši. Ideální možnost, jak řešit krátkodobé finanční problémy a nebát se nevýhodnosti.

Potřebujete vysoké sumy?

I když na trhu dominují mikropůjčky a běžné spotřebitelské úvěry, neznamená to, že by žadatelé nepotřebovali vyšší částky, třeba v milionech korun. Je to váš případ? I to je chvíle pro správný porovnávač, který dokáže najít i tyto vysoké úvěry. A to jak v podobě běžné půjčky, tak třeba v podobě neméně zajímavé a poptávané americké hypotéky. U ní často stačí ručit jakoukoliv nemovitostí v určité hodnotě a následné získání finančních prostředků není nic složitého.

sdílejte článek Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na Googlu

Další zajímavé články z rubriky 'Bankovní účty'
Tipy na jiné články