Půjčka před výplatou každému 5000

06.12. 2013 • Půjčky a hypotékyPerfect Money

Člověk se čas od času dostane do nepříznivé finanční situace a nemá dostatek peněz, přičemž do další výplaty je poměrně daleko. Když si tedy potřebujete vypůjčit před výplatou až pět tisíc korun, protože se stalo něco, kvůli čemu musíte zaplatit neočekávané výdaje, pak tu právě pro vás jsou rychlé krátkodobé nebankovní půjčky, jež dovedou nečekané výdaje jednoduše vyřešit. 

A proč nebankovní půjčky? Protože bankovní instituce svým klientům takové možnosti, jaké najdete u nebankovních společností, prostě nenabízí. Banky nejsou ve většině případů schopné půjčovat na krátkou dobu menší sumy peněz, navíc nebývají časově flexibilní jako nebankovní společnosti. Rychlé a krátkodobé půjčky jsou ještě ke všemu dostupné opravdu v zásadě pro každého, jelikož na rozdíl od bank nevyžadují nebankovní společnosti žádné zbytečné doklady o příjmu, zaměstnání ani nic podobného. Na trhu existuje skutečně velké množství nebankovních společností, které krátkodobé půjčky nabízí a je nutné si dobře zvolit. Jendou ze zavedených firem je i Perfect Money.

Perfect Money rychlé půjčky

Perfect Money je opravdu stálicí na našem trhu a má dlouholeté zkušenosti na poli financí. Každý si může vzít půjčku před výplatou ve výši až pěti tisíc korun od Perfect Money. Peníze jsou dostupné v zásadě každému. Vyřízení probíhá hodně rychle a hlavně si společnost neúčtuje žádné nadbytečné poplatky. Zaplatíte jenom úrok rovnající se desetině z půjčené sumy. 

O půjčku přitom není vůbec složité zažádat, protože musíte vyplnit pouze několik základních údajů a peníze budete mít ještě ten samý den na bankovním účtu, pokud budete vyhovovat, což by neměl být problém, jelikož nebankovní společnosti nejsou náročné na klientelu. Vyhnete se zdlouhavému čekání a zbytečným poplatků, na které musíte být připraveni v případě žádosti u bankovních institucí. 

Další zajímavostí je, že pokud si u Perfect Money půjčuje peníze klient poprvé, společnost mu dovolí zaplatit pouze dlužnou částku nenavýšenou o žádné úroky. Ty by přišly až při příštím vypůjčení. Dá se říct, že se jedná o marketingový tah zaměřený na získání nových klientů, kteří si zjistí, že společnost dobře funguje a nemusí se tím pádem bát si od ní znovu půjčit peníze. Navíc po splacení první půjčky dostane klient týden zdarma k další půjčce. Velkou výhodou je také to, že se neplatí žádné zbytečné poplatky jako u bank. 

Úplně noví zákazníci si mohou vypůjčit až tři tisíce korun, zatímco ti ověření si mohou od Perfect Money vypůjčit o dvě tisícovky korun více. Půjčka před výplatou každému 5000 korun od Perfect Money se dá označit za zajímavou možnost, jak vyřešit špatnou finanční situaci před výplatou. Tuto možnost využívá každý měsíc poměrně velké množství zákazníků, kteří zrovna nemají dostatečnou zásobu peněz v rezervě.

Peníze si můžete půjčit až na dvacet osm dní a pokud všechno splatíte včas, nebudete mít žádný problém a spokojenost jistě zavládne na obou zúčastněných stranách. Perfect Money též nabízí prodloužení splatnosti až o celé dva týdny za určitý poplatek. Všechny informace přitom víte dopředu a neměli byste narazit na žádné skryté poplatky. Nemusíte posílat žádný poplatek předem, ani aktivační poplatek. Peníze máte na bankovním účtu velice rychle a můžete s nimi disponovat. Jde o jednu z možností, jak si zajistit potřebné peníze před výplatou, pokud zrovna nevyjdete a nemáte dostatečnou rezervu.

sdílejte článek Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na Googlu

Další zajímavé články z rubriky 'Půjčky a hypotéky'
Tipy na jiné články