Rychlá půjčka bez registru 15000

18.09. 2014 • Půjčky a hypotéky

Pokud se zaměříme na český trh s nabídkami nebankovních půjček, zjistíme, že nabídka půjček je vskutku pestrá a v boji o klienta tu zápasí celá řada firem a soukromých investorů. Celkově můžete prohlásit, že vašim požadavkům na půjčku bude téměř vždy nějaká nabídka půjček vyhovovat. My vám dnes představíme obor půjček v hodnotě 15 000 Kč bez nutnosti dokládat příjem a bez nahlížení do registru dlužníků. Pojďme se tedy blíže podívat na rychlou půjčku bez registru 15 000 Kč, kterou dostanete ihned na účet.

Nebankovní půjčky bez registru

V případě, že hledáte online rychlou půjčku do 15 000 Kč, tak patrně ve 100% případů narazíte na tzv. nebankovní půjčky. O co jde? Při shánění půjčky v relativně nízké hodnotě totiž prakticky žádná banka nenabízí takový produkt, kde byste si rychle půjčili např. 15 000 Kč s dobou splatnosti 1 měsíc. Banky vám vedle půjčky nabídnou spíše kontokorent  nebo kreditní kartu.
Naproti tomu existuje celá řada nebankovních společností, které nabízejí rychlé půjčky v rozmezí od 500 do 12 000, případně do vyšších částek. Základní charakteristikou těchto půjček je jejich snadná dostupnost, rychlost vyřízení a v mnoha případech bohužel i vyšší cena vyjádřená ukazatelem RPSN .
Doba bohužel není příliš nakloněna výraznějšímu ekonomickému růstu a lidé se mnohdy dostávají do fáze, kdy je náhlé výdaje mohou finančně položit. Potřebují situaci vyřešit rychle, nedisponují finanční rezervou a tak hledají pomoc v nějakém úvěrovém produktu. Díky těmto půjčkám se naskýtá možnost, alespoň krátkodobě, překonat tíživé finanční období. Jak už jsme zmínili, dostupnost rychlých půjček bez registru je opravud vysoká, stejně jako rychlost vyřízení a připsání peněz na účet. To vše je však nahrazeno vyšším úrokem a poplatky.
Půjčku 15 000 Kč ihned na účet si v současné době můžete pořídit od několika více či méně zavedených nebankovních společností. Liší se zpravidla jen v několika málo parametrech. Obvyklé je, že o půjčku můžete zažádat online po internetu. Vaše žádost je následně automaticky vyhodnocena - buď zamítnuta, nebo schválena. Můžete si nastavit částku a ihned vidíte, kolik celkově zaplatíte. V poslední době jsou oblíbené rychlé půjčky bez úroku. To znamená, že u první půjčky zaplatíte po době splatnosti jen tolik, kolik jste si zapůjčili. Půjčíte-li si například 5 000 do výplaty, tak po 15 až 30 dnech vrátíte opět jen zapůjčených 5 000 Kč. Opakované půjčky jsou však již s poplatkem.

Výhody rychlé půjčky bez registru

  • Rychlost - to je základní kámen všech nebankovních půjček. Vyřízení a schválení trvá několik minut, stejně tak peníze můžete mít na účtu již do 10 minut.
  • Vyřízení online - žádost vyřídíte v rychlosti po internetu. Nemusíte navštěvovat pobočky a sáhodlouze vyplňovat stohy papírů.
  • Malé požadavky na žadatele - U nebankovních půjček jsou relativně nízké nároky na bonitu žadatele. Můžete se setkat s půjčkami pro nezaměstnané, pro ženy na mateřské dovolené i pro půjčky pro problémové klienty.
  • Bezúčelovost - poskytovatel půjčky bez registru neřeší, na co peníze využijete.
  • Bez nahlížení do registru - poskytovatel neřeší bonitu klienta tím, že by jej lustroval v registrech dlužníků. To je však dnes již velmi ojedinělé. Půjčky bez nahlížení do registru mohou být v některých případech podvodné (firmy chtějí nějaký vyšší poplatek předem).

Nevýhody půjček bez registru

  • Vyšší cena - vzhledem k tomu, že poskytovatel půjčky nezkoumá příliš do hloubky bonitu a finanční možnosti klienta, je pro něj tato služba značně riziková. To se odráží v ceně půjčky. Ať už je cena půjčky vyjádřena úrokem nebo poplatkem, vždy bude taková nebankovní půjčka dražší než standardní bankovní půjčka.
  • Možnost podvodu - Při prohlížení nabídek půjček bez registru v hodnotě 15 000,- vždy dobře prověřte samotného poskytovatele, tedy nebankovní společnost nebo soukromého investora, který půjčuje peníze. Podvody jsou velmi časté. Vyhněte se půjčkám, u kterých je nutný poplatek předem v řádu stokorun či dokonce tísíců. Na druhou stranu se nebojte poplatku ve výši 1 Kč, který slouží pouze jako ověření vašeho bankovního účtu.

Rychlá půjčka Ferratum

Pokud bysme měli zmínit některého z poskytovatelů nebankovních půjček, tak vybereme Ferratum Czech. Ti vám půjčí i částku 15 000 Kč  s podmínkou rychlého poslání na váš účet. Celý proces vyřízení půjčky je značně jednoduchý, zabere jen pár minut. Splatnost si můžete nastavit na 7-45 dnů s možností podloužení splátek.

sdílejte článek Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na Googlu

Další zajímavé články z rubriky 'Půjčky a hypotéky'
Tipy na jiné články